Uitnodiging De Visser Centraal over Brexit op 3 maart!

IMG_4016vrijdag 17 februari 2017

Graag willen we jullie uitnodigen voor: De visser centraal – in gesprek over de Brexit. Peter van Dalen organiseert deze bijeenkomst samen met Eppo Bruins (Tweede Kamerlid ChristenUnie) op vrijdagmiddag 3 maart in de viskantine van de veiling in Scheveningen, van 14.00-16.00.

Vorig jaar organiseerde ik op deze locatie een bijeenkomst over de aanlandplicht. Dit keer dus over de Brexit, die mogelijk nog grotere gevolgen zal hebben. Op deze middag wil ik vissers de gelegenheid geven hun zorgen, maar ook hun ideeën over de Brexit-onderhandelingen te delen. Wat kan dit in de praktijk betekenen en hoe zorgen we ervoor dat de belangen van de Nederlandse vissers gehoord worden?

Als lid van het Europees Parlement in Brussel kan deze informatie uit de praktijk inzetten om mijn collega’s te overtuigen. De concrete punten vanuit de vorige editie heb ik daarna goed kunnen gebruiken.

Zoals de titel aangeeft zullen de vissers en hun ervaringen centraal staan. Zelf zal ik ook geen speech van 20 minuten houden; ik ben er om te luisteren. Uiteraard hoop ik van harte dat jullie massaal aanwezig zullen zijn!

Iedereen is vanaf 13.30 welkom voor koffie/thee en om 14.00 starten we.

Aanmelden graag  via: Peter.vandalen-office@ep.europa.eu of via Facebook :

Met vriendelijke groet,

Peter van Dalen

Europarlementariër namens ChristenUnie-SGP

Labels
Eurofractie
Visserij

« Terug