Aftrap politieke seizoen

team cu europa2.jpg
23-09-12_Haga_portrait_STR_3.jpg
Door Anja Haga op 8 september 2023 om 09:30

Aftrap politieke seizoen

Afgelopen maandag trapte de Eurofractie het nieuwe politieke seizoen af in Harlingen. 

Met een prachtig uitzicht over de Waddenzee vergaderden we over de plannen voor de komende maanden. Iedereen is bijzonder gemotiveerd om met frisse energie te werken aan een christelijk-sociaal Europa. Na het vergaderen stond een bezoek aan de Waddenvereniging op het programma. In een lang gesprek werden perspectieven gewisseld over de toekomst van dit schitterende natuurgebied. Het Wad verdient namelijk meer bescherming als Natura-2000 gebied. In het Europees Parlement ben ik lid van de Visserijcommissie en wil ik het Wad en de visserij met elkaar verenigen. Samen met bestuursleden van de ChristenUnie en vertegenwoordigers van de Statenfractie mochten we genieten van een mooie dag in Friesland.

Lees meer op  https://www.omropfryslan.nl/

Labels: ,