Nieuwe podcast

CUEF_PODCAST4.jpg
23-09-12_Haga_portrait_STR_3.jpg
Door Anja Haga op 17 oktober 2023 om 18:04

Nieuwe podcast

Soms kan het ingewikkeld zijn om te volgen wat er zich allemaal in Brussel en Straatsburg afspeelt. Hier hoop ik met de nieuwe podcast ‘Anja in Europa’ wat verandering in te brengen.

Begin september ben ik gestart als Europarlementariër. In mijn nieuwe podcast wil ik een inkijkje geven in mijn werkzaamheden en de luisteraar bijpraten over wat ik doe en wat mij drijft. Ik hoop dat deze nieuwe podcast Europa een beetje dichter bij huis brengt.
 
Het streven is om – geheel in politieke stijl – op elke derde dinsdag van de maand een nieuwe aflevering te publiceren.
 
In de eerste aflevering vertelt ik hoe het is om nieuw in het Europees Parlement te starten, terwijl de rest er al jaren zit. De podcast is hier te luisteren, maar ook te vinden in je favoriete podcastapp.
 
In de komende afleveringen zal ik onder andere stilstaan bij onze speerpunten, te weten: geloofsvrijheid, een groen en plasticvrij Europa, en een humaan migratiebeleid.

Labels: , , , , ,