Uitdaging voor ChristenUnie-jongeren: leef plasticvrij

20231014_142059.jpg
23-09-12_Haga_portrait_STR_3.jpg
Door Anja Haga op 14 oktober 2023 om 18:00

Uitdaging voor ChristenUnie-jongeren: leef plasticvrij

Leef in mei een volledige maand plasticvrij. Die oproep deed ik op het congres van PerspectieF, de jongerenafdeling van de ChristenUnie.

Op deze 'Kick-off' die in de chocoladefabriek van Goude plaatsvond, werd ik uitgenodigd als een van de hoofdsprekers. In mijn bijdrage vertelde ik dat ik zelf plasticvrij leef en dat een 'plasticvrij Europa' een van de speerpunten in mijn politieke werk is. In 2019 ben ik volledig gestopt met kopen van wegwerpplastic na de ramp met de MSC Zoë.

Daarnaast vind ik het ook goed dat de lijntjes met PerspectieF kort zijn en daarom is de Eurofractie een app-groep gestart met de jongerenafdeling van de ChristenUnie.

Labels: , ,